Saturday, November 5, 2011

Malware Detected!

Bismillahirrahmanirrahim.

Pagi ni buka sahaja permatainn.blogspot.com keluar benda ni.
Blog saya 'Bangkit Kembali'


Googles lah bagaimana nak buang.

Dah cuba edit html, dah ctrl f cari menarik.co tu tapi tak jumpa pun. Jadi tak dapatlah buang link tu.

Kemudian pergi ke Webmaster Tools. Cari apa masalah ; klik 'diagnostics' ;  klik 'malware'.

Dapat jawapan 'Google has not detected any malware on this site'.

Pening juga.

Apa-apapun saya ingin ucapkan selamat sambut hari raya korban tahun 1432H.

Kepada yang menunaikan haji tahun ni didoakan agar dapat haji mabrur dan kehidupan mabrur.

Kepada yang berpuasa, yang berkorban unta, lembu dan apa sahaja didoakan agar diterima Allah SWT.

 

7 comments:

insan_marhaen said...

IM pun pernah kena. bila check rupanya datang dari blog Che Det

Werdah said...

IM,

Yang peningnya kenapa webmaster kata tak ada malware.

luahfikiran said...

SALAM,
MOGA DAPAT DIATASI MASALAH TU ! SELAMAT HARI RAYA KORBAN !

Werdah said...

Wa'alaikumussalam Dato' LF

Setakat ni belum lagi. Nak kena minta tolong menantu sekejap lagi. Kak tak berapa pandai bab edit html ni.

Selamat sambut hari raya juga buat LF sekeluarga. Maaf Zahir Batin.

ummu said...

assalamualaikum makcik wedah
salam aidil adha daripada ummu
lama dah ummu tak ke sini sejak syawal lalu.syawal lalu agak sibuk kerana menguruskan perjawatan baru saya, makcik
terima aksih atas sokongan dan peers makcik kepada saya.
sekian,wassalam

Werdah said...

Wa'alaikumussalam ummu

Selamat sambut aidil adha juga buat ummu.

Semoga ummu sentiasa dipermudahkan segala urusan dalam apa jua keadaan ya. Juga semoga ikatan ukhwah antara kita berkekalan.

Werdah said...

Alhamdulillah masalah malware di blog Bangkit Kembali dah selesai.. dah buang gambar jalan berliku pada N3 'Apakah dia jalan yang mendaki itu?'

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts with Thumbnails